Baka goda chokladmuffins

Få saker är så enkla att baka och samtidigt så goda att äta som chokladmuffins. Dessutom doftar det ljuvligt i hemmet! De flesta av de ingredienser som man behöver när man bakar muffins finns ofta i köket.

Chokladmuffins är helt enkelt något som alltid går att ta till, oavsett om det är ett litet besök, fredagsmys eller fest. Eller, varför inte baka några till dig själv bara för att du är värd det? Choklad gör de flesta av oss glada då serotonin och endorfiner utsöndras i hjärnan vid intag. Om du känner för att göra dina muffins extra fina kan du använda fina formar. Beställ på nätet för att få ett stort utbud av form och färg!

Dekoration för alla tillfällen

Muffins i sin enkelhet är såklart mumsiga. Men man kan också se dem som en grund för att skapa ett maffigt konstverk! Här kan man gå all in med frosting, strössel, godis, frukt… ja, allt det du känner för. Du kan dessutom anpassa efter olika tillfällen och efter humör. Du kan göra dem eleganta och vackra, roliga och busiga eller söta och fantasifulla. Bara din fantasi sätter gränserna. Baka gärna tillsammans med vänner eller familj och skapa era egna kreationer. Det blir en spännande blandning i utseende och smaker som definitivt kommer göra alla glada!