För mycket av det goda?

Det är lätt hänt att det vid kvällsmyset inte stannar vid en eller tre chokladbitar. Kanske är det så att du vanligtvis äter hela chokladkakan? Om så är fallet så håll dig lugn. För även om du lagt på dig vikt och inte kommer i dina kläder så finns ingen anledning att misströsta. Det går att få bra hjälp via nätet om du har en önskan om att gå ned kilona igen.

Tips för en bättre hälsa

Om du vill fortsätta att njuta av god mat och godsaker så finns några tips. Du kan ändra din livsstil genom att ändra tiderna du äter på och till viss del vad du äter. Det har genom forskning visat sig att när du äter på dagen och inom vilket tidsspann du äter har större betydelse än vad du äter. Om du väljer att både äta inom kortare tidsspann och äta nyttigare kost så kommer du långt med det.

Träning i kombination med bra mat

Om du gillar godsaker finns möjlighet att äta det, men som nyttigare alternativ. Exempelvis är rawfood-godsaker både nyttigare och godare än bakverk innehållandes mjöl, socker och ägg tillagade i ugn. Nyttigare kost i kombination med mer rörelse är bra steg mot sundare vanor och en mer hållbar livsstil för ett längre liv.